POTTERIE & DECO

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in buitenpotterie, kunnen we hierin het meest uitgebreide en commerciële assortiment aanbieden. Aansluitend bij dit potterie-assortiment biedt Van der Gucht u ook een bijpassende en inspirerende collectie deco-artikelen voor indoor & outdoor. Een sterk groeiend en onmisbaar onderdeel van uw collectie.

 

Recent introduceerden we ons eigen huismerk 'Potterie!', waaronder we verschillende eigen productlijnen samen brachten. Dit om de herkenbaarheid van ons vakmanschap naar uw klanten te vergroten. Naast deze eigen productlijnen, zijn we ook dé verdeler van toonaangevende merken in de wereld van de potterie.

KERST

Voor een gezellig, warm en feestelijk najaar is een kerstboom onmisbaar.

 

Van der Gucht is reeds meer dan 15 jaar actief als verdeler van hoogwaardige kunstkerstbomen, vaak nauwelijks van echt te onderscheiden.

 

Om het geheel compleet te maken, bieden we hierbij ook kwalitatieve sfeerproducten zoals slingers, kransen en sfeerverlichting...

 

 

TUIN

Onder het merk GREENLIFE Plus+ biedt Van der Gucht een reeks artikelen aan die een mooie aanvulling vormen op elk assortiment van tuinartikelen.

 

Natuurlijke afsluitingen op rol, riet-, heide- en wissenmatten, bamboesteunstokken en nog veel meer.

INDOOR

Sfeer en groen binnenshuis is wat onze collectie indoor beoogt.

 

Van der Gucht is exclusieve verdeler van SK, een Duits topmerk dat garant staat voor kwaliteit en continuë leverbaarheid.  Graag werken we samen met u een inspirerend en commercieel aantrekkelijk schappenplan uit.